dijous, 2 de setembre del 2004

Veïns del passeig de Sant Joan demanen que traslladin les parades dels autobusos de Ryan Air

Veïns del passeig de Sant Joan s'han queixat aquests dies pel soroll i el tràfec que estan causant les parades d'autobusos que porten fins a Girona els passatgers de la companyia de vols barats Ryan Air. La llista de greuges que han presentat és molt llarga, i per això demanen a l'Ajuntament que traslladi les parades que són allà de forma provisional. El fet, però, és que des de fa un any s'ha incrementat la flota de vehicles que cobria aquesta ruta, i cada dia hi transiten pel passeig més de 3.000 viatgers.

Els veïns es queixen que més que una parada, la zona és una autèntica terminal d'autobusos. A més, com tota zona turística, aquest tram del passeig ja és tot un reclam per als carteristes i per a petites bandes organitzades. No obstant, els comerciants de la zona estan contents amb l'augment de turistes. En l'últim any, molts han vist millorar els beneficis.

L'Ajuntament de Barcelona ha al·legat que el permís que té l'empresa concessionària per ocupar l'espai públic és provisional, a l'espera de tenir un lloc definitiu a l'Estació del Nord. Alguns xòfers, però, aposten per la futura estació de la Sagrera. TELENOTICIES.COM