dijous, 9 de setembre del 2004

El PP celebra els atacs d'Ibarra a Maragall i Chaves

El PP és l'única força política que ha acollit amb satisfacció l'últim exabrupte del president de la Junta d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, que dilluns va acusar indirectament Pasqual Maragall de promoure "el pillatge més absolut" per part de Catalunya sobre altres comunitats. Ibarra també va acusar el president andalús, Manuel Chaves, d'"enfilar-se al carro" de les iniciatives del president.
En al.lusió a les propostes de Maragall en el sentit que la Constitució contempli el caràcter de nacionalitat històrica de Catalunya, Ibarra va dir que Extremadura s'ofereix per "frenar" el "vendaval d'adjectius" amb què algunes comunitats pretenen distingir-se de la resta i aconseguir "rèdits dineraris".
Les manifestacions d'Ibarra van ser fetes al cap de poques hores que el líder del PP, Mariano Rajoy, després de reunir-se amb José Luis Rodríguez Zapatero, assegurés que se sentia "molt preocupat" pel "letal" debat territorial. Ahir, el coordinador de Comunicació del PP, José María Michavila, es va preguntar "què deu saber" Ibarra "sobre el seu partit" per arribar a expressar aquestes "desqualificacions" i "insults" sobre altres dirigents socialistes. EL PERIODICO.COM