dijous, 2 de setembre del 2004

El pregoner Terribas fa una visita de cortesia a Vilobí i assisteix a la presentació del programa i del Llibre de la Festa Major

El llibreter gironí i pregoner de la Festa Major de Vilobí 2004 Guillem Terribas va fer ahir dimecres una visita de cortesia al municipi i va assistir a la presentació pública del programa d'actes i del llibre de la Festa Major.
La presentació va aplegar una quarantena de persones als baixos de Can Roscada, entre les quals hi havia diversos responsables d'alguns dels actes més emblemàtics que conformen el cartell de la Festa Major, així com els promotors de la iniciativa Llibre de la Festa Major de Vilobí, que enguany ha arribat a la segona edició.

Terribas, que va seguir amb gran atenció les explicacions que es van donar des de la mesa i va conversar animadament amb diversos representants de la vida política, social i cultural vilobinenca, va demostrar tenir un bon coneixement sobre el poble i va manifestar en tot moment la seva il·lusió per haver estat nomenat pregoner del 2004.

El pregó de la Festa Major tindrà lloc el divendres, dia de setembre, a les 9 del vespre a la plaça Nova. DIARI DE VILOBI.COM