dilluns, 6 de setembre del 2004

El PP de València vol Trillo a la seva executiva

El president de la Generalitat i del PP a València, Francisco Camps, proposarà a l'exministre de Defensa Federico Trillo que formi part de la pròxima executiva regional del partit. Amb aquesta proposta, Camps s'afegeix a la campanya de suport que han iniciat destacats dirigents del PP després de l'allau de crítiques per la gestió de Trillo en la tragèdia del Iak-42. Familiars de les 62 víctimes de l'accident han reclamat que Trillo deixi la política.
Cada dia, un dirigent popular dóna la cara per l'exministre. Ahir li va tocar el torn a José Ma- ría Michavila, que va reiterar que Trillo ja ha demanat disculpes pels errors d'identificació de 33 de les 62 víctimes mortals. També va acusar el PSOE de "mirar pel retrovisor" i de no fer política.
Les famílies de les víctimes insisteixen a reclamar la dimissió de l'exministre de Defensa per haver-los mentit. Curra Ripollés, presidenta de l'associació de familiars del Iak-42, va assegurar que "en política no val tot". I va afegir: "Quan un polític fa alguna cosa malament ha de fer autocrí- tica i marxar". També va demanar a Trillo que doni la cara. "Tots els seus companys estan parlant, però ell no surt. ¿On és?", es va preguntar. I va sol.licitar que vagi a declarar davant la jutge. EL PERIODICO.