dimecres, 15 de setembre del 2004

Acord unànime perquè Aznar comparegui a la comissió de l'11-M

Els portaveus de la comissió d'investigació sobre els atemptats de Madrid de l'11 de març han acordat per unanimitat que l'expresident del Govern José María Aznar comparegui davant l'òrgan investigador, informen en fonts parlamentàries.
La compareixença de l'excap de l'Executiu havia estat sol·licitada pels grups parlamentaris de CiU, ERC, PNB, Esquerra Verda (IU-ICV) i el Grup Mixt. Ni el PP ni el PSOE havien inclòs el seu nom en la llista de peticions que ahir van registrar al Congrés.
La comissió d'investigació ha acordat 14 noves compareixences, entre elles les de l'expresident del Govern José María Aznar, que serà citat en desè lloc, tot i que encara no s'ha determinat la data, decisió que s'adoptarà en una nova reunió fixada per al 5 d'octubre.
Així ho ha explicat el president de la comissió, Paulino Rivero, després d'una reunió de tres hores, en què es van acordar per unanimitat les pròximes compareixences i es van decidir els 103 documents que sol·licitaran per estudiar.
El primer que compareixerà serà el catedràtic alemany expert en terrorisme islamista Peter Wallman, i l'últim, un representant de l'associació de víctimes de l'11-M, previsiblement Clara Escribano. EL PERIODICO.COM