dimecres, 8 de setembre del 2004

Juan Carlos Rodríguez Ibarra critica les autonomies que busquen "distingir-se" de les altres

El president de la Junta d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, va afirmar ahir a Mèrida, durant la celebració del Dia d'Extremadura, que la seva regió s'ofereix per frenar el "vendaval d'adjectius" amb què algunes comunitats autònomes "pretenen distingir-se de la resta" i aconseguir "rèdits dineraris".
En clara referència al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i al de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves, Ibarra va sentenciar: "Així que un ha aixecat la veda i n'ha convidat un altre al club dels privilegiats, han saltat altres a demanar el seu adjectiu, a recordar el seu caràcter històric, a exhibir blasons arnats, a voler ser nacionalitats i coses així, al pillatge més absolut"
"Nació, nacionalitat, comunitat nacional, nacionalitat històrica, nació cultural, regió pròspera, regió perifèrica, regió atlàntica o euroregió. O espanyol o no espanyol, aquesta és la qüestió", va reblar la seva crítica.
Ibarra es va oposar que, "des d'una posició no espanyola, es pretengui reduir, dividir o erosionar el territori espanyol". EL PERIODICO.

1 comentari:

M ha dit...

De que hem sona esta noticia????????? pot ser xq sta triplicada??????