dijous, 2 de setembre del 2004

La primera rotonda urbana anirà complementada amb dues illetes divisòries dels carrils de circulació

La primera rotonda urbana de Vilobí, situada al carrer de Santa Margarida a l’alçada de l’antic escorxador, anirà complementada amb dues illetes divisòries dels carrils de circulació que ajudaran a ordenar el trànsit.
Una rotonda i dues illetes

La més gran de les illetes servirà per separar els vehicles que optin per girar a la dreta pel carrer de Madrenys dels que vulguin continuar en direcció cap a la Gi-533.

La illeta més petita servirà per separar els vehicles que han d’entrar a la rotonda per seguir en direcció a la Gi-533 dels que surtin de la rotonda per continuar en direcció a la N-II.

El gir pel carrer de Madrenys

La maniobra més delicada prevista en la rotonda serà la que hauran de fer els vehicles que, venint del costat de la Gi-533 vulguin girar a l’esquerra cap l’interior del poble pel carrer Madrenys. Aquests vehicles estaran fent el gir per dins de la rotonda i tindran preferència sobre els vehicles que vinguin pel carrer de Santa Margarida des del costat de la N-II.

Tres bandes reductores

Per garantir la seguretat viària hi ha projectades tres bandes reductores amb pas de zabra incorporat: una a l’alçada de can Salvi, una altra a l’alçada del carrer Empordà i encara una altra a l’alçada del pati de les escoles. DIARI DE VILOBI.COM