dissabte, 11 de setembre del 2004

El govern de Maragall, acusat de botifler i traïdor en l'ofrena floral a Rafael Casanova

El govern de la Generalitat ha estat la primera institució que ha fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha estat l'encarregat de dipositar l'ofrena, acompanyat del conseller en cap, Josep Bargalló, el conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la resta de membres del consell executiu.

Tot i ser la primera ofrena de Pasqual Maragall com a president de la Generalitat, no s'ha deslliurat de la xiulada d'un grup de més d'un centenar de persones que ha escridassat Maragall i els consellers acusant-los de "botiflers" i "traïdors". Els crits i insults, fins i tot, s'han allargat mentre es tocava "Els segadors" i els congregats també han cridat "espanyol" al president de la Generalitat.

La desfilada de comitives davant del monument a Rafael Casanova ha continuat després amb la presència de la resta de partits polítics, amb l'excepció del PP, que no hi ha assistit perquè creu que l'ofrena s'ha desnaturalitzat els últims anys i ha estat segrestada per una minoria que no té res a veure amb els orígens de la Diada.

També nombroses delegacions d'institucions, sindicats, entitats esportives, culturals i socials han anat desfilant i deixant les seves ofrenes davant del monument. TELENOTICIES.COM