dimarts, 7 de setembre del 2004

Les fortes pluges de la matinada provoquen talls de carreteres i inundacions al sud del país

Pluges intenses aquesta matinada a tot Catalunya, especialment a les comarques tarragonines i a les terres de l'Ebre. En algunes poblacions del sud del país les tempestes han deixat més de 100 litres per metre quadrat. També han provocat complicacions a Tarragona, on ponts i passos subterranis han quedat inundats i això ha fet que alguns vehicles hi quedessin atrapats. Els serveis d'emergència han rebut centenars de trucades i s'han fet una trentena d'actuacions per inundacions de baixos i pàrquings o per rescat de persones que havien quedat atrapades en els seus vehicles.

El trànsit aeri també ha quedat afectat per aquestes pluges. La tempesta ha afectat l'arribada de vols als principals aeroports de Catalunya, sobretot els de la meitat sud. A l'aeroport del Prat, a partir de les onze de la nit la pluja i el vent han obligat a desviar els avions procedents de diversos punts de l'Estat i de l'estranger.

En total, s'han desviat uns 25 vols cap als aeroports de Girona, València i Madrid. Després de les dues de la matinada, el trànsit aeri s'ha tornat a reprendre. Al Prat, s'han vist afectades, sobretot, les persones que s'esperaven per recollir els viatgers que havien d'arribar procedents d'algun vol.

Els problemes que ha comportat la pluja també han afectat l'aeroport de Reus. En aquest cas, els perjudicats han estat els passatgers d'un vol de la companyia Mytravel, amb destinació a Glasgow, que a primera hora del matí encara s'esperaven a la terminal. A Eivissa 180 passatgers més de quatre vols han hagut de fer nit a l'aeroport. TELENOTICIES.COM

1 comentari:

M ha dit...

I aqui ni una gotinyica de res, tot el dia en la llengua fora..........q ploga senyor q la vila fa pudor!!!!!!!!! a vorer si m'escolta i s'encongeixen els p..... peperos