dilluns, 9 de juny del 2008

doncs que deixin aquests quatre galifardeus al mig de la plaça i que els amos dels cotxes els facin el que vulguin. Però ei, únicament per diversió.

Detinguts 4 joves per causar danys en més de 50 cotxes a Sant Feliu de Llobregat


Quatre joves han estat detinguts a Sant Feliu de Llobregat pels Mossos d'Esquadra per causar danys en més de 50 automòbils estacionats al carrer Sant Josep d'aquesta població del Baix Llobregat "únicament per diversió", segons ha informat la policia autonòmica.

Les primera detenció es va produir diumenge passat, 1 de juny, poc després que els joves trenquessin els vidres d'uns 50 vehicles estacionats en aquest carrer amb pedres, barres de ferro o a puntades quan anaven a agafar el tramvia des d'una zona d'oci situada entre Sant Feliu i Molins de Rei.

També van provocar importants desperfectes als fars, la xapa i retrovisors dels vehicles, per la qual cosa els seus propietaris han presentat 42 denúncies, encara que no consta cap sostracció de l'interior dels automòbils. Això porta els Mossos a pensar que la intenció dels detinguts era únicament cometre un acte vandàlic.

EL PERIODICO