dilluns, 14 d’abril del 2008

Èxit rotund de la XI Cursa 10 km de Girona

Ahir tot va acompanyar a l'onzena edició de la Cursa 10 km Ciutat de Girona - Esports Parra. La meterologia, un sol esplèndid; l'organització, perfecta; la participació, de rècord.
La participació de la, ja clàssica, cursa gironina, va lluir gairebé tant com el sol que feia ahir a la capital gironina. Quasi un miler d'atletes de totes les edats van acudir al carrer Migdia per prendre la sortida dels deu quilòmetres. Atletes consagrats, famílies senceres, corredors amb cotxets i fins i tot els més veterans van contribuir a batre el rècord de participació d'aquesta prova marcada al calendari.
Per altra banda, l'organització no va fallar. Tots els participants van ser perfectament acollits i no es va registrar cap incidència. El grau de perfecionisme dels organitzadors es va demostrar quan, el jutge que havia de determinar la distància exacta de deu quilòmetres, va obligar a canviar el traçat per tal que el recorregut fos d'exactament aquesta distància.
Per aquest motiu, els participants van passar pel carrer Sant Pau i d'aquesta manera es van allargar uns metres més la prova.
En la vessant competitiva, el més ràpid va ser el palamosí Jaume Quintana. Quintana es va situar líder durant els primers compassos i va creuar la línia de meta en solitari amb un temps de 32.53. El segon classificat dels seu quilòmetres va ser Ricard Noguer, qui va arribar uns vint segons més tard que el guanyador de l'edició d'aquest any 2008. Francisco Pontano, a vuit segons de Noguer, va completar el podi.