dissabte, 26 d’abril del 2008

coneixeu els de la foto?


El tren Jaume I, aturat a Xàtiva per avaria

El tren Jaume I, que porta més de tres-centes persones a Alacant des de Barcelona per participar en la manifestació commemorativa del 25 d'abril porta aturat entre Xàtiva i Ontinyent des de les dues de la tarda
El tren Jaume I, que porta més de tres-centes persones a Alacant des de Barcelona per participar en la manifestació commemorativa del 25 d'abril porta aturat entre Xàtiva i Ontinyent des de les dues de la tarda. Segons testimonis presencials, el tren s'ha aturat de cop i ha quedat sense llum.

A la zona ja s'hi han desplaçat operaris de Renfe per arreglar l'avaria tot i que no es descarta fer arribar un altre tren per l'altra via per portar el passatge fins el seu destí.

Quasi tres hores després de l'avaria, els passatgers esperen dins i fora del tren i esperen arribar a temps a la manifestació, programada per a les sis de la tarda. La tripulació del tren ha ofert tot l'avituallament disponible al comboi als passatgers, que tenien previst arribar a Alacant a les tres de la tarda. El viatge està organitzat per la Federació Llull.

AVUI