diumenge, 13 d’abril del 2008

més tard, la crònica de la jornada

Inscripció històrica als 10 km

La cursa d'esports Parra superarà el miler de participants en la dotzena edició d'avui


Els 10 km de Girona celebraran avui la seva 12a edició amb una participació històrica, que sobrepassarà el miler de persones. Per poder fer front a aquest increment, l'organització que dirigeix Antonio Parra ha doblat els serveis d'abituallament i també s'han incrementat el nombre de voluntaris, que en aquesta ocasió passaran la cinquantena. "Estem molt agraïts a Atletisme Girona, que sempre ens ha ajudat i als seus voluntaris, que tenen el valor afegit, ja que no poden disputar la cursa com voldrien", comentava ahir el responsable d'esports Parra.
Per a l'organització la cursa d'aquest matí (10.00 hores) serà un assaig de cara a augmentar el límit d'inscripció els propers anys. "La nostra prioritat és tractar bé els atletes, i si no aquests ja se'n cuiden de queixar-se els dies posteriors a la cursa, quan vénen a la botiga; però si tot va bé podria ser que ens plantegéssim fer algun canvi de cares a l'any que ve", afegia Antonio Parra.
Tot i que ASICS ahir encara no havia confirmat als organitzadors de la prova quins seran els atletes de renom que avui correran pels carrers de Girona, s'espera que el vencedor acabi en una bona marca, ja que el bon temps està pràcticament assegurat.

DIARI DE GIRONA