dijous, 24 d’abril del 2008

Passa-ho!

I ARA EN DIUEN INTERCONNEXIÓ

Iu Forn

Sí, i també en diuen "aportació de recursos hídrics". Ja m'entén, és allò que ahir van signar els governs d'Espanya i de Catalunya, i que només hi està d'acord el govern de Madrit. Sí, perquè el PSOE defensa que l'àrea de BCN begui aigua de l'Ebre, mentre que el PSC preferia la del Segre. Bé, fins fa només tres dies perquè el temps corre que és una barbaritat, passen els dies, concretament tres, com ja ha quedat escrit, i ara han signat l'opció que rebutjaven. Bé, alguns sociates, perquè els de les terres de l'Ebre hi estan en contra, com els de Lleida estaven en contra de les del Segre, tots ells en les versions "aportacions provisionals i puntuals desmuntables" i "provisionalment puntuals i desmuntables definitivament".

Pel que fa al govern, així en conjunt, depèn. PSC i Iniciativa estaven a favor de l'opció Segre i contra la del Roine. En canvi Esquerra estava contra la del Segre i la de l'Ebre, opció, aquesta última, en què coincidia amb Iniciativa i, com ja ha quedat dit, amb el PSC (menys el de l'Ebre). En canvi CiU, que també estava contra l'opció Ebre, defensava la del Segre i per donar suport a Montilla li demana repetidament que estudiï la del Roine, a la qual cosa el PSC es nega, mentre que el PSOE no li tanca la porta, tot i que el PSC diu que el PSOE diu que no la tanca només per "cortesia", a pesar que consta que el PSOE sí que ha estudiat el tema.

A Barcelona, Esquerra dóna suport a les "aportacions externes al sistema Ter-Llobregat"; per tant, o bé al Segre o bé a l'Ebre, tot i que Esquerra, oficialment, està en contra de l'opció Ebre. I mentrestant, a l'ajuntament de la capital, PSC, Esquerra i Iniciativa voten a favor del transvasament del Segre, però en la votació posterior Esquerra va i s'absté en el rebuig al Segre i en l'estudi del Roine, opció aquesta que compta amb el suport de CiU, però no amb el de PSC i IC.

Total que... algú coneix un bon psiquiatre? És molt urgent!!!

AVUI