dilluns, 26 de maig del 2008

per això pago un abonament mensual de 80 euros? per anar a treballar amb cotxe?

Matí d'incidències a Renfe. Les línies 1, 3, 4 i 7 de Rodalies, és a dir, totes menys la 2, funcionen amb retards d'entre 20 i 40 minuts a causa d'una caiguda de tensió que ha deixat dos trens aturats al túnel de la plaça de Catalunya. Els dos combois s'han estat dins del túnel més d'una hora, segons han assegurat alguns testimonis. Bona part d'aquesta estona els passatgers han estat a les fosques a l'interior dels vagons i s'han viscut moments d'angoixa. Segons informa Renfe, s'ha recuperat la tensió parcialment i els dos trens han pogut continuar la marxa.

D'altra banda, l'avaria d'un tren prop de Caldes de Malavella poc després de les nou del matí provoca retards de fins a 45 minuts en tota la línia Barcelona-Girona-Portbou. L'avaria obliga a circular per via única els combois entre Caldes i Girona. Tècnics de la companyia estan intentant reparar el tren avariat, però de moment no hi ha previsió de quan es podrà normalitzar el servei.

I encara una altra incidència, en aquest cas a Barberà del Vallès, ha causat retards de quinze minuts a la línia C-4, que uneix Terrassa amb l'Hospitalet, quan un tren, per causes que es desconeixen, ha tingut una avaria que ha obligat els passatgers a baixar del tren i esperar el següent. El tren avariat l'han desviat a una via que està fora de la circulació diària de trens a Montcada Bifurcació.