dissabte, 3 de maig del 2008

Passa-ho!

QUE CESSIN TERRIBAS. AVUI MATEIX

Iu Forn

Ei, que ja tinc nou director per a TV3. No sé com no se li havia acudit abans a ningú!!! (o sí). En Manel Mas, escolti. Ja sap, és aquest simpàtic diputat sociata i exalcalde de Mataró que reclama el cessament de la Terribas. Sosté Mas al seu blog personal sobre l'entrevista que la Mònica va fer-li al president Montilla: "Mentre el president contestava, darrere d'ell apareixia i desapareixia la imatge de la cara de Zapatero com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules [...]. Ara, amb la ingenuïtat de l'esquerra, i la cara dura d'alguns, sobre la imparcialitat (?) [sic] dels periodistes pot passar això sense que ningú s'estranyi massa. Si el director o l'equip d'un programa informatiu vol fer aparèixer la seva particular opinió, doncs la dóna com si res, com si no fos una subtil, o grollera, manipulació. Això en una televisió privada, doncs mira. [...] Ara, en una televisió pública que pretén la màxima objectivitat (?) [novament sic] és inadmissible.

"Però, ens trobem davant una televisió pública? O privatitzada de fet? Privatitzada per alguns que se l'han fet seva. Seva sense pagar-la. I en aquest cas cal dir: No amb els meus diners. Per cert, Bolaño, tornaràs a portar mai el president al programa de la Terribas? O en demanarem el cap? Crec que hi tenim tot el dret".

Quanta raó!!! Fora la Terribas avui mateix, home. És inadmissible que els (i les) periodistes facin les preguntes que vulguin i que els realitzadors (i les realitzadores) dels programes utilitzin recursos visuals per il·lustrar-les. Aquí hem d'imposar el model televisiu cubà o el de Corea del Nord i el senyor Mas (Manel) ha de dirigir-lo. I com que és un paio tan espaviladet, que també ens el facin director de BTV, Catalunya Ràdio, la COM i Ràdio 4... i cap de programes, informatius i esports. I que tots aquests càrrecs els compagini amb el de presentador de La nit al dia. Entrevistant-se a si mateix cada dia i sense parar, és clar.

AVUI