diumenge, 25 de maig del 2008

Girona a l'ACB

Campanya: "GIRONA A L'ACB", ajuda'ns!!!!!!!
Comença una gran campanya a GIRONA!

Ens estem movent i en pokes hores hem aconseguit el suport de moltes persones! Ajuda'ns!!!

No podem permetre que el CB GIRONA desaparegui del mapa. Almenys no serà perquè els aficionats no ho haguem intentat. No permetrem que diguin "Girona no mereixia un club a ACB". En tot cas hauran de dir que "Tot i les multitudinàries protestes, ens quedem sense ACB". S'estan preparant mobilitzacions, hem d'informar com més gent en menys temps millor, no tenim gaires dies.

Per agilitzar les cadenes de mail, recomanem que tothom reenvïi aquest correu a penyapolska@gmail.com
No cal que hi escriviu res, és simplement per tenir el vostre correu en una base de dades per fer els mails massius avisant de concentracions i activitats per salvar el nostre club. Així farem la cadena més ràpida.

No s'utilitzarà el vostre correu per cap més cosa que no sigui aquesta, paraula!

GIRONA A L'ACB!

REENVIEU A TOTS ELS QUI PUGUIN ESTAR INTERESSATS, SI US PLAU! ENS NECESSITEM ELS UNS ALS ALTRES!

Des d'aquí us demanem que si voleu que Girona seguiexi a l'acb ens ajudeu a escampart aquest escrit per tots els fotologs, mails, sms.... Només si ens unim aconseguirem alguna cosa!

Els Engaviats i els Polska ja ens hem posat les piles i només demanem participació... Se n'està preparant una de molt grossa us ho asseguro!!!!!!!!!

Per els k no us volgueu kedar de braços plegats alguns ja portem aquest eslògan penjat als vidres del cotxe i l'estem repartint per tot arreu! Podeu fer llençols de protesta i penjar-los als balcons...
totes les idees són benvingudes!

Som-hi girona!!! Ens els propers dies tindrem disponible una web on s'anirà informant de tot!