dimecres, 7 de maig del 2008

Passa-ho!

I ARA QUÈ FOTREM SENSE L'ACEBES?

Iu Forn

El PP sembla la graella de sortida d'un gran premi de Fórmula 1. Han abaixat la bandera de la desfeta electoral i la gent surt disparada a tota hòstia. Apartin les criatures!!! Això sí, no cal que li digui que, si aquesta fugida d'Egipte no es recondueix d'alguna manera, acabarem amb una terrible convulsió social que ja veuríem com acaba. Home (i dona) és que vostè imagini's que, al congrés de l'estiu, en Rajoy desplacés de la cúpula del PP això d'ara, que és un grup de hooligans fent política al dictat del que decideix un locutor que el primer que fa al matí quan es lleva és posar-se uns calçotets 3 talles menys i omplir-se'ls d'ortigues. No vull ni pensar què passaria si Rajoy aconseguís convertir el PP en un partit de dretes normal i corrent. Bé, ni jo ni, sobretot, la majoria de la classe política.

Què passava fins ara quan hi havia eleccions? Que tots els partits es dedicaven a acollonir-nos: "Si no ens voteu, manarà el PP. Nosaltres, d'idees i propostes ni una, però ja veureu si guanyen ells. Som uns indocumentats, però aturarem el PP". I quan alguna cosa no funcionava, què? "Ui, això és culpa d'aquest PP ancorat en el passat i en el seu suport a la guerra de l'Iraq i per la mentida de les armes de destrucció passiva... O era massiva? Sap què passa?, és que, com que de tot això ja fa tants anys, de vegades... i a més crec que estàvem parlant d'educació, oi?".

Que útil ha estat per a molts la impresentable i autodestructiva política del PP dels últims anys. Que còmode és tenir algú que et doni prou motius per culpar-lo de tot. I que complicat seria per a uns quants sobreviure si aquest algú rectifiqués.

Per tant, catalans, ocupem el carrer!!! Convoquem cassolades, acampades i manis a favor del retorn d'Acebes, de Zaplana, de Vidal-Quadras, de Mayor Oreja... i d'Aznar. Sí, sí, he escrit Az-nar, i tant!!! Va, cridi amb mi: "Que torni el milhomes ressentit" i "Espe, presidenta i lideresa, me pones hasta con mayonesa"...

AVUI