dissabte, 17 de maig del 2008

Passa-ho!

INFORMES, INFORMES...; INFORMES FRESCOS

Iu Forn

Crida als senyors que encarreguen informes: ei, que jo també en sé fer. Per si volguessin llogar-me, els passo la llista dels que ja tinc fets. Si en volen de nous, només cal avisar-me amb prou temps per copiar la Viquipèdia.

Estudi sobre la viabilitat que les burxades de nas dels conductors als semàfors puguin convertir-se en bioenergia. Estudi sobre la necessitat d'un Pajares català com a element de penetració a les cadenes de TV de Madrit (porta un annex on es valora la possibilitat d'afegir-hi un Esteso nostrat). Estudi sobre si tindria audiència el programa Pressing catx in the kitchen, format on els cuiners catalans combatrien a mort entre ells llançant-se emulsionants i espesseïdors. Estudi sobre la utilització de la cançó del tràiler de la pel·lícula Vicky, Cristina, Barcelona com a element de tortura a Guantánamo i declaracions dels empresonats: "Ho confessarem tot, però treguin-la!!!".

Estudi sobre l'aplicació del concepte no estamos tan mal, embaucadores a la crisi interna d'Esquerra. I de regal un lloro que sap dir Carretero.

Estudi sobre el cultiu de la xufla, sobre la ratapinyada nana i la cloïssa brillant... ah no, perdó, que aquests ja els han encarregat de veritat. Estudi sobre l'elaboració d'estudis. Estudi sobre la viabilitat de la creació d'una nova subdirecció de Control del departament de Coordinació de la direcció general Interdepartamental d'Harmonització Organitzativa dependent de la secretaria d'Afers Governatius de la conselleria d'Administració i Salut Ciutadana Segons Com. I, finalment, estudi sobre si el rotllo de paper de vàter hem de posar-lo amb la fulla cap enfora o cap a dins i si la casa Scottex acabarà fent servir o no el nou model de finançament autonòmic per a una nova línia de productes.

Ah, i me'n descuidava, també elaboro unes enquestes precioses on el client pot triar els resultats que vulgui. Bé, ja sé que no he inventat res, però les tinc d'oferta.

AVUI