dimarts, 20 de maig del 2008

Passa-ho!

RAJOY, OBJECTIU DE LA BRUNETE

Iu Forn

Hola, som els senyors (i senyores) Brunete. Com haurà comprovat, els nostres canons han girat 180 graus i ara disparen a Mariano Rajoy. Home (i dona), és que, com s'atreveix aquest paio a apartar els durs (i les dures) de la primera línia de combat? Però, qui s'ha cregut que és, el que mana al PP? No, escolti, aquí manem nosaltres i a nosaltres cada dia ens calen tones i tones de crispació per omplir moltes hores de ràdio i moltes pàgines de diari. I si aquí comencem a fer el nena, a veure si al final en comptes d'insultar, mentir, fabular i manipular haurem d'acabar fent periodisme. Ni parlar-ne!!!

A més, ¿aquest Rajoy està en condicions de provar la seva innocència? De petit, a l'escola, duia posada una bata... una bata és una... bataesuna... Mmmm, Batasuna, oi? I quan anava d'excursió sempre duia motxilla... Una motxilla? Interessant. I una vegada, sortint d'un míting a Donosti, va anar a un restaurant, i el cambrer li va demanar: "Merluza o chuleta de ternera?". I ell va dir: "Ternera". Iosu Ternera!! Comença a quadrar tot... I, a més, Rajoy porta barba... vaja, com tots els islamistes. I és un fan del pilot Michael Schumacher, que vol dir sabater en alemany... ¿Ho veu com tot acaba lligant? Zapatero, islamistes, ETA, motxilla... Senyor Rajoy, on era vostè l'11-M al matí?

I, de passada, ens explica per què els seus dos fills han nascut en una clínica de BCN. Miri que n'hi ha, de clíniques al món, i en tria una de catalana. Per què? És claríssim. Amb l'excusa, va poder estar-s'hi uns dies i, d'incògnit, aprendre les tècniques nazis que s'hi apliquen per eradicar el castellà. I segur que també va visitar els camps de concentració on es reeduca els que es neguen a veure TV3 i els búnquers secrets on ensenyen els nens a adorar l'Oleguer Presas, a trencar la pàtria i a renegar de la sagrada Constitució.

Vagi-se'n, senyor Rajoy. O millor encara, quedi's, que així el podrem fer fora nosaltres en persona.

AVUI