divendres, 26 de setembre del 2008


L'actor Toni Cantó, amb Ciutadans

Ciutadans anuncia que la lectura del manifest que tindrà lloc al finalitzar la manifestació del pròxim diumenge 28 a Barcelona, sota el lema 'No a la imposició lingüística en les nostres escoles', correrà a càrrec del periodista i escriptor Arcadi Espada.

Així mateix, la marxa que ha estat organitzada pel partit -a la qual s'han unit PP i Unificación Comunista de España- contarà amb la presència de l'actor Toni Cantó, com conductor de l'acte final de la manifestació, en el qual intervindran portaveus de les diferents organitzacions cíviques que participaran en la manifestació. També ha confirmat la seva presència en la marxa l'escriptor Iñaki Ezquerra. Toni Cantó, nascut a València, protagonitza actualment la sèrie '700 Euros: Diario secreto de una call girl' a Antena 3. Ha protagonitzat pel·lícules como l'oscaritzada 'Todo sobre mi madre' d'Almodovar o la sèrie cómica '7 Vidas'.

E-NOTICIES

Dues coses a destacar. La primera; és bo que la gent es desenmascari. Segon; us heu fixat quins partits s'han unit a la manifestació? El PP i un partit comunista espanyol. Ja ho diu aquella frase: el més semblant a un espanyol de dretes ... és un espanyol d'esquerres.