dimarts, 25 de març del 2008

Passa-ho!

CATALUNYA ÉS UN GRAN 'FENG SHUI'

Iu Forn

Feia temps que es notaven canvis molt positius relacionats amb la conselleria d'Interior. I tothom es preguntava, què deu haver passat? L'altre dia van obrir-nos els ulls. La causa és el feng shui. Resulta que el nou edifici on s'ha instal·lat el departament que dirigeix Joan Saura l'han rehabilitat aplicant aquesta tècnica xinesa que, per dir-ho ràpid, busca l'harmonia dels espais en funció dels colors amb què es pinten les sales i de la situació dels mobles. Els resultats són tan evidents que a partir d'ara s'aplicarà a tot el país la tècnica feng shui. Després de consultar el Manual del 'feng shui' i astrologia xinesa, de Marcelo Vigginiano, puc fer propostes i tot.

Les autopistes han de pintar-se de blau, el color que ajuda a la introspecció i a contactar amb les pròpies emocions. Efectivament, la introspecció és el més apropiat quan vas a 80 per hora i veus que fins i tot t'avancen els jubilats que han sortit a passejar per prendre el sol (bé, o aquests dies a prendre la neu o la calamarsa).

En el feng shui és molt important l'aigua, sobretot en moviment. Diu que situada als llocs apropiats dóna prosperitat. Per tant, és moment de foradar encara més les conduccions d'aigua de boca (com m'agrada aquesta paraula) que van a BCN. Que flueixi l'aigua, que això és bo per a Catalunya. Aigua avall i ja veurà vostè quin finançament, quin hub a l'aeroport i quin de tot (i més).

Les zones del Camp Nou per on transita Ronaldinho es pintaran de groc clar. Aquest és el color que augmenta la nostra energia quan ens resulta difícil estar-nos molta estona treballant. Ho trobo apropiadíssim i no entenc com encara no han pintat el vestidor sencer, tota la zona de la banqueta, la llotja i els domicilis particulars de jugadors, cos tècnic, cos mèdic i de tota la directiva.

I això funciona, es pregunta ara vostè? Home (i dona), és que ho dubta?

Fixi's que a la llista d'edificis famosos dissenyats amb feng shui hi ha (encara) el World Trade Center de Nova York.

AVUI