dilluns, 3 de març del 2008

Ahir es va disputar a Banyoles la càssica mitja marató del Pla de l'Estany, que enguany va arribar a la catorzena edició. La clàssica va comptar amb la participació de 550 atletes, que es van dividir en diverses categories.
El més ràpid al circuit instal·lat al perímetre de l'Estany i les poblacions anexes va ser el banyolí Ricard Noguer, qui va guanyar la partida a Pere Arco en l'últim tram de la cursa i va arribar a la meta 18 segons abans que l'atleta de les files del Lloret La Selva.
Dani Bayes va completar el podi de la categoria absoluta. Ho va fer després d'arribar a menys d'un minut de Noguer.
Pere Ocaña (1.15.54) i Esteve Campmol (1.16.04) van completar els llocs d'honor de la cursa reina.
En categoria femenina, Carme Ballesteros Rosa va penjar-se la medalla d'or. De fet, la ?corredora del Fila Domingo Catalan va revalidar el títol que havia aconseguit en l'edició de l'any passat. L'atleta va signar un temps final de 1.26.16, i d'aquesta manera va superar amb absoluta superioritat a Marta Busquets (1:29:01), que va ocupar la segona posició.
La medalla de bronze de la cursa femenina va ser per a Sílvia Busó, qui va creuar la línia de meta aproximadament deu minuts més tard que Ballesteros (1:37:23). Mariona Masanas (1:38:01) es va endur la medalla de xocolata i Eva Romero va ser cinquena (1:38:35).