dimarts, 7 d’octubre del 2008

Unes 150 persones protesten a Girona en la Jornada Mundial del Treball Digne

Unes 150 persones han tallat aquest dimarts al migdia l'avinguda Jaume I, davant la Subdelegació del Govern a Girona, amb motiu per de la Jornada Mundial pel Treball Digne. Els secretaris generals dels sindicats CCOO, UGT i USOC -que han convocat unitàriament la protesta- han entregat un manifest al subdelegat del govern estatal, Francesc Francisco-Busquets, on reclamen el dret universal al treball digne i demanen la implicació de les administracions.

DIARI DE GIRONA

M'accelero quan veig sindicalistes. Hi ha gent que té al·lèrgia al pol·len o no tolera algun aliment. A mi em passa quan veig aquestes persones amb samarretes i gorres amb sigles de sindicats. Ho sento. Tota aquesta gent que estava avui a les 12 del migdia manifestant-se ... treballen? Si ho fan, quin horari tenen? Si no treballen, per què no n'estaven buscant?

Ho sento, però aquestes persones alliberades pels sindicats, la majoria funcionaris (mestres, professors, administratius ...), que et venen i et diuen: tranquil, jo això t'ho soluciono ... No he cregut gaire en els sindicats. Però amb els sindicalistes no puc. I amb les hores sindicals tampoc.