diumenge, 19 d’octubre del 2008

com ja vaig informar, no només hi havia la cursa del Carrer Nou avui ...

450 persones participen en el trentè aniversari de la Marxa de l'Arboç de la Bisbal

Enguany s'han recuperat dos trams de l'antic camí de la Ganga

Tot i l'acumulació d'actes en un mateix dia amb la Festa de Fitor, l'acció de protesta contra la variant sud efectuada a l'ermita de Corçà o la celebració de la XXX Marxa de l'Arboç -memorial Margarita Frigola-, aquesta última activitat sembla haver-se ressentit poc de l'efecte dispersió. Així, unes 450 persones -per les més de 500 de l'any passat- han sortit a les vuit del matí de la piscina municipal per completar els més de 20 quilòmetres de trajecte.

El camí vell de la Bisbal a Calonge passava majoritàriament per l'espai per on transcorre la carretera actual, feta l'any 1903, tret de tres trams. D'aquests, la caminada d'aquesta edició n'ha recuperat dos, que fan el camí més planer i amb menys ziga-zaga.

El trajecte seguit ha passat pel Castell d'en Miralles, Can Mirameu, el camí vell de la Ganga, els ponts, la Cavorca, Can Puignau, el Clot de la Tina, la Marqueta i el corral d'en Fita per tornar al punt d'origen. Els primers participants, apuntaven des de l'organització, han arribat a quarts de deu del matí.

VILAWEB LA BISBAL