dimarts, 28 d’octubre del 2008

El PP trenca amb UPN i s'implanta a Navarra

Els populars en culpen UPN per haver suspès de militància Santiago Cervera

El Partit Popular ha anunciat el trencament definitiu del pacte entre els populars i Unió del Poble Navarrès (UPN) i tornarà a presentar-se amb les seves pròpies sigles a Navarra. L'anunci arriba després que, ahir, UPN suspengués cautelarment de militància de Santiago Cervera, que dijous va votar amb el PP, en contra de la decisió del partit, i de l'ex-diputat Jaime Ignacio del Burgo, que s'havia mostrat públicament en contra de l'abstenció.

Així ho ha explicat la secretària general del PP Maria Dolores de Cospedal. El PP ja va anunciar la setmana passada que suspenia les relacions amb UPN, una crisi que tenia el seu origen en la decisió del partit navarrès de no sumar-se al vot negatiu contra els pressupostos del PSOE.

VILAWEB

Un nou partit d'àmbit autonòmic. Sempre és bo que cada territori tingui opcions polítiques que defensin la seva terra, això sí, tots a la seva manera. Ja sabem com són els partits estatals ... Però em pregunto què passarà ara al parlament navarrès. El grup parlamentari de la UPN es mantindrà igual o hi haurà diputats que passaran al grup mixt? Temps al temps.