divendres, 3 d’octubre del 2008

Passa-ho!

BENGALES? NO, ERA EL PIROMUSICAL

Iu Forn

Això és un cas claríssim d'al·lucinació col·lectiva. Vostè i molta gent com vostè es pensa que dissabte va veure al camp de l'Espanyol una cosa que realment no va veure i, per tant, n'ha tret unes conclusions equivocades.

Tothom escandalitzat perquè van caure unes bengaletes... Coi, ho he dit més d'un cop. Això és la llei de la gravetat, com ja va demostrar en Newton fa molts anys amb una poma. El que seria notícia és que les bengales i les pomes anessin cap amunt. I, a veure, quin problema hi ha amb les bengales? Per Sant Joan, no comprem bengales als nostres fills? I a les festes d'aniversari, què? Abans d'anar a la piscina de boles i el pallasso, no treuen un pastís amb bengales? Que potser aquestes de dissabte eren una miqueta més potents que les dels nens... Sí, però els que les portaven tampoc eren nens. O què vol, paios de 20 anys amb bengaletes infantils i que després ens tinguin un trauma?

Aquí el que passa és que s'estan tapant moltes coses. Per què no es diu que les famoses bengales van ser llançades a menys de 80 per hora, cosa que va evitar a la resta de públic una contaminació de 0,00000000 mil·ligrams per quilòmetre cúbic expirat? I, per què no s'explica que la gent de seguretat va evitar els escorcolls per evitar mals majors? Que jo sàpiga, palpar un cos a la recerca d'armes pren a l'escorcollat l'energia dels seus txakres i això desequilibra l'harmonia feng shui. I la prova que es va actuar correctament és que els "bojos" ni van cremar l'estadi amb tota la gent a dins ni res. Per què? Coi, perquè van poder conservar l'harmonia còsmica que duien de casa.

I el més important de tot: ¿qui podia sospitar que 300 ultres que ja havien provocat incidents fora del camp els provocarien també a dins. Ningú!!! Per tant, felicitacions als responsables de seguretat del camp, als de l'Espanyol i als comandaments polítics dels Mossos. Malgrat vostès, dissabte tothom va tornar viu a casa.

AVUI