divendres, 29 de juny del 2007


Passa-ho!
NO ÉS UNA MÒMIA, ÉS LA MINISTRA
Iu Forn


Els egiptòlegs del planeta mundial estan que els punxen i no els treuen sang. Després de 104 anys sense poder identificar la mòmia trobada a la tomba KV 60 de Luxor, a la Vall dels Reis, aquesta setmana creien haver descobert que era Hatxepsut, reina d'Egipte durant dues dècades del segle XV abans de Jesucrist. Bé, doncs ara resulta que no, que no ho és. Una segona anàlisi ha certificat que el cos correspon a una persona contemporània d'origen sevillà i no egipci.
I ara possiblement vostè es pregunti: doncs si no és Hatxepsut, qui coi és? Si està llegint aquest article mentre condueix, aturi el vehicle immediatament perquè la cosa és molt forta: la mòmia correspon a la ministra de Foment!!!
Els experts del Museu Egipci del Caire han determinat que una convergència (sense Unió) de dos factors va provocar aquest desenllaç tan inesperat.
1) La ministra va arribar a creure's les seves pròpies mentides, cosa que li va provocar el famós efecte xuclador. És una reacció generada per la diferència de pressió arterial que hi ha entre la realitat existent fora del propi cos i la que la persona expressa. Mentre menteix conscientment tot està equilibrat, però quan es creu les mentides..., patapam!!!, la pell s'arruga i els músculs perden tots els líquids a una velocitat de mil milions de quilòmetres per mil·lèsima de segon.
2) Un dia la ministra va decidir usar el servei de Renfe a Catalunya. Ella vinga esperar el tren i el tren sense venir. Mitja hora. Una hora. Dues. I sense cap mena d'informació. Quan finalment el tren va arribar, anava tan ple que la gent sortia per les finestres. Tot i això ella va aconseguir pujar-hi. Dues estacions més tard, entre la calor, la pressió, la claustrofòbia, el cansament..., la dona va momificar-se allà mateix. Esclar, com que no hi estava acostumada.
El més curiós de tot és que ningú s'hagi adonat fins ara que al capdavant del ministeri de Foment hi ha una mòmia.