dijous, 21 de juny del 2007

Google ha anat construint en els darrers anys un autèntic imperi: és el buscador número 1 al món, ha comprat youtube i el creador de blocs blogger, ha creat el google maps i el google earth. Aquest darrer ha anat augmentant la seva qualitat pel que fa a les fotografies i ha permès coses com aquestes:

Cares populars. Els grangers de Schnepf Farms, a Phoenix (EUA), van traçar aquest retrat de la presentadora Oprah Winfrey el 2004. El programa, que fins i tot ha immortalitzat una dona despullada, ha suscitat polèmiques entorn del dret a la intimitat.




Model per seguir. A la imatge, el Gegant de Cerne Abbas (Anglaterra). Es tracta del dibuix immens d'un home nu, esbossat fa uns 400 anys. Aquesta imatge, creada per ser vista des del cel, és el model per seguir d'altres artistes que volen donar-se a conèixer a través de 'Google Earth'.


Proposta de matrimoni. 'Google Earth', un dels programes estrella del famós motor de recerca, ha detectat una proposta de matrimoni a Pittsfield (EUA). L'afortunada, Tammy, sabrà qui li ha demanat la mà.