dimarts, 5 de juny del 2007


Passa-ho!
CIU NO POT BALLAR AMB QUALSEVOL
Iu Forn

Ja ha començat ja el ball de precampanya de les eleccions generals. Com que tothom té clar que no sonarà la melodia titulada Majoria absoluta, PP i PSOE van bojos buscant parella. I tots dos partits passegen per davant de les cadires on seuen les pubilles que volen gresca. La més predisposada a sortir a la pista, i quedar-s'hi en roba interior si fa falta, és CiU. I no només perquè fa mooolt de temps que no suca, sinó perquè comença a tenir una edat, pobreta. A Catalunya, el tripartit ni se la mira i el PP ja intenta donar-li conversa, ja, però és que encara que anessin a cal notari per anul·lar la separació, no tenen prou vots ni per entrar al local de ball més tronat.
A CiU li llença la canya en ZP (Zapatero Prometent) tot picant-li l'ullet de les infraestructures. Però, com sempre passa amb aquest noi, molt marcar paquet i molt prometre nits de luxúria, però a l'hora de la veritat tot és cotó fluix i una vetllada al sofà menjant crispetes i mirant un DVD.
I també vol rotllo en Rajoy. Sap que la seva única parella de ball possible és CiU. I miri si té pressa que ja ha tret la cartera per ensenyar-li que té possibles. I, és clar, amb el temps que fa que CiU no suca, li fa venir aigua a la boca (i dic la boca perquè estem en horari protegit).
¿Potser CiU es pensa que oblidarem les cançons que ha ballat Rajoy els últims anys (i algunes encara ara balla)? Em vénen a la memòria peces com Suport indirecte a boicots diversos, Falques de ràdio a Andalusia, Recollida de signatures contra l'Estatut, Atac contra el model lingüístic educatiu català, Utilització partidista de les víctimes d'ETA, Suport a teories conspiratives delirants, Boicot a un finançament just i necessari, Organització de manifestacions casposes... Bé, i la peça 100% omplepistes: Recurs d'inconstitucionalitat.
Jo ja entenc que CiU vulgui pillar com sigui. Però amb segons quines possibles parelles de ball, per molt bones que estiguin, val més fer-s'ho sol (o sola).