divendres, 1 de juny del 2007

hipocresia


Els socialistes de Roses recorren als vots del PP per desbancar Carles Pàramo de l'alcaldia


Han aconseguit el suport dels populars, dels independents del GIR i d'ICV


La cap de llista del PSC a Roses, Magda Casamitjana, ha trobat el suport del PP, del Grup Independent per Roses (GIR) i d'ICV per ser la nova alcaldessa i desbancar Carles Pàramo (CiU), que passarà a l'oposició després de catorze anys com a alcalde, els dos últims mandats amb majoria absoluta. Aquests tres grups votaran a favor de Casamitjana el dia de la investidura i la setmana que ve els socialistes començaran a parlar de formar un equip de govern amb aquestes formacions.




Però no diuen que és dolent pactar amb el PP? Que és un partit que va en contra dels interessos de Catalunya i que tant PSC com ICV no hi volen pactar ... i bla i bla. Però es veu que quan es tracta de fer fora a un alcalde de CiU llavors és bo. No siguem tant hipòcrites. Si no es pacta amb el PP no s'hi pacta enlloc. O només no hi pot pactar CiU? I ICV, què hi diu? Què diu el senyor Saura? No deia el conseller en campanya electoral que els que fossin de dretes no calia que votessin ICV? Doncs perquè hi pacta ara? Siguem seriosos si us plau.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

pactar con el pp sería una traición a los votantes

Anònim ha dit...

Al meu bloc (http://ressalat.bloc.cat) estic intentant fer un recull de pactes de govern en forma de: Partit guanyador/Aliances/Partit que es queda l'alcaldia.
Et convido a afegir-hi el cas de Roses. Salut.