dimarts, 12 de juny del 2007

A Badalona també reclamen posar fi als tripartits amb el PSC debilitat


Davant del nou mandat que comença...


comencem a treballar per a una Badalona diferent el 2011



Davant de la correlació de forces sorgida de les eleccions d'aquest diumenge,un grup de badalonins i badalonines d'edats i ocupacions diverses reclamen a ICV, CiU i ERC una aposta clara a favor d'una alternativa real per Badalona. Amb l'objectiu d'aconseguir una alternança en el poder de la ciutat en les properes eleccions municipals de 2011, apostem perquè no es reediti el tripartit que ha governat Badalona en els últims mandats i, per tant, demanem a CIU, ICV i ERC que no participin en un nou govern encapçalat perun PSC debilitat que ja porta quasi un quart de segle al poder de la ciutat.



1.- Creiem que, davant els resultats obtinguts, el millor per aBadalona és una oposició potent i responsable, activa per controlar l'acció de govern del PSC en solitari. Una oposició que, amb el govern, també treballi per desbancar el vot de la por impulsat pel PP. Una oposició responsable que sàpiga donar suports puntuals al govern en minoria per fer avançar la ciutat.


2.- El tripartit és l'opció còmoda per alguns partits, però no respon necessàriament als interessos de la ciutat, que, interpretem, sembla haver votat més per un canvi al govern que no pas per la continuïtat.Totes les forces, excepte el PSC, han apel·lat durant la campanya que calia canviar alguna cosa. Ara és l'hora de demostrar-ho.


3. El pas a l'oposició d'ICV, ERC i CiU, hauria de permetre articular i visualitzar alternatives sòlides de cara el 2011, que facin possible, d'una vegada, la higiènica i urgent alternança electoral que Badalona mereix



Demanem als partits polítics que han obtingut representació a l'Ajuntament –així com aquelles formacions com Els Verds-CUP que, tot i no entrar al consistori, han volgut oferir una nova visió política de la ciutat- tinguin en compte les nostres reflexions, fetes des de la preocupació pel fet que Badalona no ocupa el lloc que es mereix a Catalunya i amb la certesa que la nostra ciutat necessita un canvi en la manera de fer.



Al 2011, volem una Badalona diferent. Comencem a treballar per l'alternança!


Badalona 2011