dilluns, 11 de juny del 2007


Passa-ho!
ELS TEMES QUE (REALMENT) INTERESSEN
Iu Forn

Completament esgotat. No puc amb la meva ànima. És que, escolti, quin cap de setmana. No hem donat l'abast.
Dissabte al matí, Saló de l'Automòbil a veure tots els cotxes que no podrem comprar-nos mai, i menys ara que han pujat els tipus d'interès. Curiosament els altres sí que se'ls compren. Vas per l'autopista i només t'avancen Audis, BMWs i Cayennes. Jo crec que els regalen en una promoció de iogurts, perquè si no, no ho entenc. A la tarda amb la Penya veient com les Forces del Mal (secció bàsquet) ens guanyaven el quart partit. I al vespre amb un ull al camp del Barça i l'altre a Saragossa. La cosa anava de nassos. Teníem el "campions, oé, oé" a tocar de dits, i en divuit segons l'Apañó i les Forces del Mal (secció futbol) van engegar-nos la feta.
A pesar que s'han passat la temporada fent exercicis al gimnàs nocturn i que han passejant una gran mandra, una terrible desgana i un més que evident desinterès, en 89 minuts s'havia capgirat el destí. Però en divuit segons, l'invent se'n va anar a can Pistraus. Millor, d'aquesta manera podran fer la neteja que cal. Només hauria faltat guanyar alguna cosa a part de la mítica Copa Catalunya (als EUA ja volen copiar el format, sobretot a Guantánamo) i estar-nos un any més pagant les festetes als dels bongos (perquè tenim clar que és aquest, el que ha de marxar, oi?).
I sense temps per recuperar-nos, diumenge al matí el Barça de bàsquet i les motos. Ara un triple, ara un avançament. Hi havia moments en què en Pedrosa li feia una assistència al Lorenzo. I a la tarda, vinga fotre canonades amb en Nadal a París i després donant gassssssh a la Fórmula 1 (tots amb Hamilton).
Buffff... el que li deia, un cap de setmana esgotador. Sort n'hi ha que ara tenim cinc dies per anar a la feina a descansar. I allà, per fi, tornarem a parlar dels apassionants temes que realment ens interessen. Digui-li la tercera hora, digui-li el túnel de l'AVE pel carrer Mallorca.