dijous, 7 de juny del 2007


Passa-ho!
INAUGURACIÓ DEL CANAL MOSSOS
Iu Forn

Com que a partir d'ara totes les comissaries tindran càmeres de televisió, la conselleria d'Interior ha decidit crear el Canal Mossos, 24 hores d'entreteniment per a tota la família.
La programació començarà amb Xin Kubotan, que servirà als nostres infants per familiaritzar-se amb el ja famós kubotan. L'avantatge és que servirà tant als nens (o a les nenes) que de grans vulguin ser mossos (o mosses) com als que optin per ser okupes. A les 11, Mira quién baila, on els detinguts hauran de demostrar les seves habilitats per la dansa a sobre d'un cotxe patrulla en marxa. A dos quarts d'una, Sorpresa, sorpresa, programa on els okupes detindran mossos. I a les dues, Caçadors de plantofades, resum amb les millors imatges de les detencions de la jornada matinal.
La programació de tarda s'iniciarà amb Aquí hi ha tomàquet... i no dimiteix ningú. A dos quarts de cinc, Dónde estás corazón, que és el que li pregunta cada dia el kubotan al seu mosso. A les cinc, No em ratllis... l'aparador de la meva botiga, company manifestant. A les sis, Lluvia de estrellas, concretament la pluja d'estrelles daurades que va mamar-se la famosa russa abans de ser detinguda. I a continuació Desnudas, on veurem nua la russa en qüestió. Seguirà Afers Exteriors i Afers Interns i Càmera Cafè, la tertúlia Flower Power de la cúpula d'Interior mentre pren unes infusions.
A partir de les nou de la nit, 30 minuts... tardem només a filtrar les imatges de les comissaries. Seguirà Algunes imatges més (per si n'hi havia poques), Urgències (per si algun detingut necessita assistència), CSI (contínua successió d'interrogatoris) i Supervivientes, amb la cúpula de la conselleria d'Interior traient-se les puces de sobre per salvar la cadira.
I a la matinada, Factor X, amb x de Xoan Xaura i 59 segundos... d'hòsties, resum dels millors moments del dia.