dilluns, 11 de febrer del 2008

Pel darrere

Nen o nena?

Sabíeu que, segons alguns estudis, és possible triar el sexe dels nostres futurs fills? La resposta la té la Lluna. Avui també us explico quines fases lunars ens aprimen i quines ens engreixen.
Xavi Freixes

El Dr. Eugen Jonas, un prestigiós ginecòleg i psiquiatre de la República Txeca, va fer un estudi a 30.000 dones embarassades i va descobrir que el moment de la fecundació és determinant per al sexe dels fills. La teoria diu que si engendrem el fill quan la Lluna és en un signe masculí, tindrem un nen. En canvi, si l'engendrem quan la Lluna és en un signe femení ja podem pensar en noms de nena. La fiabilitat d'aquest mètode és, segons aquest estudi, del 98%.

Si algú ja té tres nenes i busca el nen o a l'inrevés, només ha d'aconseguir un calendari lunar. Si voleu un nen, heu de mantenir les relacions sexuals quan la Lluna sigui en un signe masculí, és a dir, a Àries, Bessons, Lleó, Balança, Sagitari o Aquari. Si voleu una nena, procureu fer la feina quan la Lluna sigui al signe de Taure, Cranc, Verge, Escorpí, Capricorn o Peixos. Segons aquest estudi, si engendréssiu el vostre fill durant el dia d'avui seria un nen, ja que la Lluna és en el signe d'Aquari. En canvi, la pròxima matinada, a les 2 hores i 46 minuts, entrarà en el signe de Peixos i, per tant, a partir d'aquell moment engendraríem una nena. La Lluna continuarà en el signe de Peixos fins diumenge, a les 7 i 17 minuts del matí, quan entrarà a Àries i, per tant, tornaríem a engendrar un nen.

També és molt important tenir en compte la Lluna a l'hora de fer règim. El millor moment per perdre pes és durant les dues setmanes que hi ha entre la lluna plena i la nova. Durant aquest període perdem els quilos amb més facilitat, ja que el cos no reté tants líquids. També suem més perquè el cos transpira molt més. En canvi, durant les dues setmanes que hi ha entre la lluna nova i la lluna plena ens engreixem més tot i menjar el mateix de sempre. El cos té tendència a emmagatzemar més energia i, per tant, reté més els aliments. Per això és aconsellable començar el règim just després de la lluna plena, ja que la garantia d'èxit és molt més alta. Tot plegat és molt senzill de recordar: els dies en què la lluna es fa petita, nosaltres ens aprimem amb més facilitat; en canvi, quan la lluna creix, nosaltres també ens engreixem. Per tant, si voleu fer règim aquest mes de febrer millor que el comenceu a partir de la lluna plena del pròxim dia 21, ja que avui hi ha lluna nova i això vol dir que, durant dues setmanes, tendirem a pesar una mica més.

AVUI