divendres, 1 de febrer del 2008

Passa-ho!

NO VA PASSAR EL QUE VAM VEURE

Iu Forn

Vostè creu recordar haver vist el 28 de juliol del 2006 les pistes de l'aeroport del Prat convertides en el passeig marítim de Salou un diumenge d'agost, oi? Vostè creu recordar que aquell dia en comptes d'avions circulaven uns simpàtics éssers vestits amb llampants armilles grogues, oi? Bé, doncs vostè té una memòria pèssima. Mitja Europa va patir els efectes d'una cosa que no va passar.

El jutjat social número 13 de BCN va ordenar ahir a la companyia Iberia retirar les sancions imposades a 22 treballadors per la invasió de pistes d'ara fa un any i mig. Motiu? No hi ha proves. Es veu que sembla que podria haver estat possible la presència de centenars d'ens no corporals a les pistes, però tampoc no n'hi ha constància. Sap que passa? Entre que la gent es creu pel·lícules com Los otros o El orfanato i que al final ni l'Iker Jiménez ni el professor D'Arbó, experts en fantasmes, han pogut atendre el cas, doncs la cosa s'ha quedat en un no res.

Resumint: per fi han donat la raó a qui la tenia i la mereixia... siguin humans o esperits, i que ara ve quan hi ha d'haver justícia sindical.

Dono idees als seus advocats: 1) Tots els viatgers que (no) van patir la (no) invasió hauran de pagar una multa de 500 euros per "rescabalar els drets dels treballadors que van ser trepitjats salvatgement pel capitalisme opressor". 2) Prohibició de volar durant cinc anys a tots els viatgers que aquell dia eren a l'aeroport perquè, mira que decidir volar just el dia en què uns humils treballadors defensaven els seus justos drets. 3) Tancament de totes les companyies i empreses que van perdre milions d'euros a causa de la (no) protesta. 4) Indemnització de cent mil bilions d'euros esterlins a repartir entre els treballadors afectats pels traumes que han patit després de (no) participar en la (no) vaga (no) salvatge. I 5) Presó incomunicada contra la xusma periodística que va atrevir-se a criticar un acte tan normal com aquest.


AVUI

I els que aquell dia érem a l'aeroport de Girona descarregant els avions que es desviaven?