divendres, 15 de febrer del 2008

Passa-ho!

ÉS UN DRAGON KHAN, PERÒ BLINDAT

Iu Forn

Asil La Moqueta Feliç. Assistim a la visita que un nét (o una néta) fa al seu avi. Resulta que a la classe d'història antiga li han encarregat un treball sobre el tripartit 1 i el tripartit 2 i el xicot (o la xicota) pensa que allà trobarà tota la informació que necessita.

"Ui, sí. Ja fa molt de temps, però encara me'n recordo. Quins anys, aquells!!! Que d'on venia el nom de Dragon Khan? Bé, és que llavors i havia una cosa que en deien parcs d'atraccions i aquesta atracció es movia molt... Sí, una miqueta de sacsejada sí que hi tenien allà dins. De fet les reunions les feien amb el cinturó de seguretat posat. Per si de cas, saps? Però és que eren molt joves. No, no d'edat. Políticament parlant, vull dir. Cada dia entraven a Palau dos immensos camions cisterna. Un de Reflex, per eliminar les tensions, i l'altre de Loctite, per solidificar el govern. Al Saló de Sant Jordi hi havia unes immenses banyeres amb una barreja dels dos productes a parts iguals i els consellers i les conselleres s'hi ficaven dins. I tant, que s'hi passaven hores en remull!!! Hores i hores. Però noi, no va servir de res i al final tot va petar. I tant, que en ZP (Zapatero Potter) en va tenir molta part de culpa!!! Però ara estem parlant del Dragon Khan, no de mags als quals tothom els veu els trucs.

"Tres anys després va arribar el tripartit 2. Sí, sí. Esclar que tot va continuar igual. Exactament igual. Tu diràs!!! Però aquests, des del primer dia, van tenir clar que res ni ningú podia destruir el seu matrimoni polític. Per això van fer-se un jurament de sang segons el qual, passés el que passés, el matrimoni a tres seria per sempre. Ja podien enxampar-se mútuament al llit parlamentari amb un altre partit, ja podien votar-se en contra, ja podrien reprovar-se... que, com que allò no era amor, i tots ho tenien clar, no passava res. Exacte, molt bé, nen!!! La frase que millor explica la situació és aquella que entre bombers no ens hem de trepitjar la mànega. Veig que m'has captat. Doncs va, ja tens prou material per fer el treball. Un treball finet, finet".


AVUI