dissabte, 9 de febrer del 2008

Les escoles intenten aturar la febre infantil per la lluita lliure


Les claus assajades i els cops simulats que es claven per televisió els professionals del programa Smackdown (Cuatro, els caps de setmana) han traspassat la petita pantalla per donar peu a una perillosa moda entre els nens. Una afició que ha obligat nombroses escoles de Catalunya a intervenir i prohibir aquests comportaments davant del risc que algun alumne acabi amb un trau o un braç trencat.

Daniel Martínez gairebé ni es va immutar quan el seu fill li va dir que al col.le li havien fet "la bomba batista". Deuen ser coses de nens, va pensar abans de mostrar més interès: "¿I què és la bomba batista, fill?". "Doncs és una clau que fan a Smackdown, el programa de lluita lliure que fan a la tele". La cara de Daniel llavors va començar a canviar. "¿I en què consisteix aquesta clau?", va preguntar. "T'aixequen per les cames i després et deixen caure de cap contra el terra", li va respondre el nen. La sorpresa es va convertir llavors en preocupació, el mateix sentiment que recorre nombrosos centres educatius de Catalunya, segons ha pogut confirmar aquest diari en converses amb 22 centres.

EL PERIODICO

Jo tampoc sabia res d'aquest programa fins aquest curs ... i és que a l'hora del pati estan tota l'estona jugant a això. I són nens de 8 anys.