dijous, 7 de febrer del 2008

L'interès de la cadena privada en el programa de Toni Soler va començar en un dinar el dia dels Premis Ondas

Cuatro es fa enrere en la producció de ‘Polònia’ a nivell estatal

Durant l’àpat que l’organització dels Onda ofereix als nominats van seure a la mateixa taula el director general de Cuatro, Daniel Gavela i Carles Gené, un dels caps pensants de la factoria Polònia


Durant l’àpat que l’organització dels Ondas ofereix als nominats van seure a la mateixa taula el director general de Cuatro, Daniel Gavela i Carles Gené, un dels caps pensants de la factoria Polònia. Gavela de seguida es va mostrar interessat en la feina dels de Toni Soler i tot i que aquests tenien molt clar que no volien deixar d’emetre per TV3, va començar una roda de reunions, converses i negociacions que sembla que s’han aturat.

Segons Gené, els responsables de Cuatro de moment s’han fet enrere per qüestió de diners, perquè “produir un programa com el Polònia és car”, afirma. Car perquè es tracta d’un programa setmanal de rigorosa actualitat, perquè és un dramàtic amb hores i hores de maquillatge i perquè l’actiu d’actors i imitadors no és gaire gran.

Aquesta aturada en les converses sembla que és provisional i es podrien tornar a reprendre “d’aquí a cinc o sis mesos” segons Gené. “Ens fa il·lusió saltar a l’Estat espanyol, és un repte, encara que signifiqui més feina”, ha assegurat.

AVUI

Duria durar dues setmanes en emissió. Ja és el que va durar més o menys allò del Moncloa ...