dimecres, 10 de gener del 2007


Volem saber la veritat (o no)
Passa-ho!
Iu Forn

Sí, home (i dona). No vam creure'ns ETA quan negava la seva participació en l'11-M i ens la creurem ara que reivindica l'atemptat de la T-4. Una miqueta de coherència, senyores i senyors. O ETA menteix sempre o no menteix mai, però no segons convingui al client. I aquest cas de Barajas, a mi no m'enganyen, té massa punts foscos per fer cas de la versió oficial. Sort n'hi ha de Foratsnegres Hut. Li demanes una conspiració i en 10 minutets un motorista te'n porta una acabada de fer i encara calenteta. Jo ahir me'n vaig demanar una i estava farcida de preguntes sense resposta.
¿Per què la reunió entre el govern i ETA va ser justament a Ankara? Mira que hi ha llocs al món per reunir-se i se'n van a un país que en comptes de bascos està ple de moros.
Un dels cotxes dels dos desapareguts finalment no era on se'ns va dir des del principi. No ho troba sospitós?
¿Per què encara avui no sabem quin explosiu va ser usat ni la quantitat?
¿Per què a la casa d'un islamista detingut fa tres anys a Santa Coloma de Gramenet van trobar-hi una T-4? Sí, T-4 és el nom d'un tipus de targeta de transport públic de l'àrea de BCN, però la terminal on hi va haver l'atemptat també es deia T-4. Massa coincidència, no troba?
En un dels cotxes aparcats a la T-3 hi van trobar una samarreta de color blanc on hi deia "Hala Madrid". Tothom sap que el blanc és el color del martiri i que depèn de com llegeixis "Hala" pots estar dient Al·là, déu dels musulmans. Comença a encaixar tot, oi?
Josu Ternera és un nom, però qui no ha vist algun cop en un restaurant àrab el cartell "Especialidad en shawarma de Ternera"? Definitiu!!!
¿Què, encara vol més proves per demostrar que estem davant d'un cop d'Estat islamista en connivència amb els serveis secrets de Tonga, els judeomasons i el contuberni de Munic, tots units per fer caure el govern socialista i establir un nou règim basat en l'Alcorà, ein?