divendres, 25 de gener del 2008

Passa-ho!

NO PASSA RES, PERÒ EXPLOTAREM TOTS

Iu Forn

Per aclarir d'una vegada per totes el que ha passat i el que no ha passat amb tot això dels islamistes detinguts a BCN, li passo la nota que he rebut del ministeri de Serveis Secrets Europeus dels Mossos de la Guàrdia Civil de la conselleria policial de l'Interior del CNI.

"En relació amb les informacions aparegudes els darrers dies relatives a una presumpta actuació, que no ho és perquè sí que l'hem realitzada, contra una presumpta cèl·lula islamista de la qual tenim proves, o no, que pretenia atemptar a BCN, o tampoc, volem manifestar que:

"1. Els presumptes activistes que havien de ser immediatament posats en llibertat estan en presó incomunicada perquè són totalment innocents ja que ha quedat absolutament acreditada amb proves fefaents la seva intenció d'atemptar. El famós pastisser que tothom deia que era un innocent jubilat, efectivament no té cap relació amb el cas, ja que les proves demostren que ell és el líder ideològic i operatiu del grup i l'inductor dels preparatius per dur a terme l'atemptat.

"2. Cap dels detinguts té relació amb el cas, ja que en el seu poder no ha estat trobat cap element incriminatori, a excepció feta d'uns explosius i un temporitzador. Els presumptes detinguts només es reunien per resar a favor del sacrifici i el martiri i sis d'ells ja estaven totalment preparats per cometre un atemptat suïcida.

"3. No existia cap data preestablerta per cometre l'atemptat, concretament el passat cap de setmana. Tampoc s'ha acreditat que existís cap objectiu predeterminat i tenim proves que el lloc triat era el metro.

"4. Volem tranquil·litzar la ciutadania explicant amb tota claredat i transparència que no passa res, però que tot estava preparat per repetir l'11-M. Esperem que l'actuació de les diferents administracions serveixi per donar confiança als ciutadans, ja que aquest és el nostre gran objectiu..., però avui mirin sota el llit, no fos cas".


AVUI