dijous, 10 de gener del 2008

Passa-ho!

EL PP MENTEIX I HO SAP

Iu Forn

Això del debat preelectoral és una cosa apassionant. Ara estem en Kafka.2, una evolució on el tema ja no és parlar dels vídeos que elaboren els partits per provocar que hi hagi tema (que seria la versió Kafka.1). En aquest moment, el tema és el que s'escolta en uns vídeos sense imatge on s'escolta una conversa telefònica, amb la qual cosa no és un vídeo sinó àudio en una cinta de vídeo. Total, que fa dos dies que omplim hores i hores d'espais informatiu amb un vídeo del PP que no és un vídeo. Nivellarro!!!

I què se sent al vídeo del PP que no és un vídeo? Doncs una presumpta mare parlant amb una presumpta funcionària d'una presumpta realitat presumptament educativa. ¿I tanta presumpció és certa? Rotundament no. El PP ha fet una manipulació barroera, fastigosament lerrouxista i immoral. El que se sent al vídeo no és la realitat del nostre país. Efectivament, la realitat és molt pitjor i el PP, sens dubte influït per la seva deriva independentista, l'ha volgut amagar. Per sort, en aquesta humil columna sempre estem atents a denunciar coses com aquestes.

A les escoles catalanes, els nens que parlen espanyol són torturats en fosques cel·les de càstig per individus que han estat expulsats de Guantánamo per brutalitat. A les escoles catalanes, als nens que parlen espanyol se'ls obliga a dur barretina i quan, a causa del contacte de la pell amb aquesta eina d'adoctrinament nacionalista, els surten pústules, els mestres els freguen amb crema catalana (les pústules, vull dir). A les escoles catalanes, als nens que parlen espanyol se'ls obliga a memoritzar la maleïda taula de la crosta, aquella que diu: crosta per 1 és crosta, crosta per 2 és crosta, crosta per 3... A les escoles catalanes, als nens que parlen espanyol se'ls obliga a jugar amb joguines educatives mentre que els nens que parlen català tenen a la seva disposició una Wii (o més) cada un.

O sigui, que, senyors del PP, menys mentides, menys manipulació i, els ho suplico, sobretot que el candidat sigui Kid García Albiol, que fa riure molt els nens (a tots).

AVUI

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo más aberrante del caso es que las hijas mellizas de José Montilla, President de la Generalitat, no estudian catalán, sino castellano y alemán.

Obliga a todos a estudiar 100% catalán, y en cambio sus hijas nada, ni un minuto.

Carta Abierta a José Montilla: Preguntas sobre Educación