dijous, 17 de gener del 2008

Passa-ho!

DE QUÈ FA OLOR EL PSC?

Iu Forn

Zum zum, zum zum. De què fa olor el PSC? La versió Eau de PSC en què 'PSC' és el Perfum Secret de Carme (o de Chacón) diu que a "ximpleria simpàtica i trencadora". La versió Eau de PSC en què 'PSC' significa Pudor Sobradament Corrupta diu, en veu de Daniel Sirera, que "a tapar la pudor que fa el balanç de legislatura". Una mateixa olor, dues ensumades oposades. És ben cert allò que diuen que el perfum canvia d'olor depenent de qui se'l posa, oi?

Ja veu que el nivell del debat polític està cada cop més a l'alçada dels núvols del zum zum, zum zum de l'anunci aquell. I tot perquè el PSC va presentar ahir una bosseta (electoralment) aromàtica dins de la qual hi havia, diuen, "la fragància del partit" (aposta: quan falta perquè algú de CiU -potser serà Felip Puig?- digui que el PSC, en relació al PSOE, és com el perfum, que un cop posat, s'evapora?).

No, no he ensumat Eau de PSC, però donaria un pèsol per fer-ho. La madrina de la iniciativa, la sempre floral Manuela de Madre, va dir que l'olor "plasma els valors col·lectius dels socialistes catalans". Òndia i reòndia!!! Bé, o zum zum, zum zum. Em punxen i no em treuen sang sinó colònia. S'imagina? Surts una nit amb ganes de menjar-te el món, et poses unes gotes de l'invent aquest i quan tornes a casa, com sempre amb un fracàs total i absolut, pots dir-te: "Avui tampoc no m'he menjat un carquinyoli, ara bé, tinc uns valors col·lectius que no me'ls acabo". Bonic.

El que passa és que no sé si els sempre perspicaços estrategs sociates han valorat les conseqüències que tindrà la seva idea. És que aquest cop ens han donat el gag massa mastegadet. I si no hem de pensar gaire les gracietes pertinents, llavors tenim temps per pensar gags sobre temes com per exemple ZP i les seves promeses que al final són fum. Tot i que... tenint en compte com van ara les relacions PSOE-PSC... Coi, això és el que volen!! Que tinguem molta estona per pensar com fotre canya a ZP. Déu meu, quanta perversitat. Iceta, una cosa tan elaborada és cosa del gran Iceta!!!

AVUI