divendres, 20 de juliol del 2007



Passa-ho!
GRAN ÈXIT DE LA COMISSIÓ BILITORAL
Iu Forn

De "molt satisfactòria" ha estat qualificada la reunió celebrada ahir per la comissió bilitoral, que deu aquest nom al fet que a partir d'ara, cada cop que Madrit ens cedeixi un traspàs, ens regalarà dues llaunes de favada d'aquesta reputada marca.
Home (i dona), és que n'hi ha per estar feliç. És un gran èxit anar a negociar uns traspassos que estan més que detallats en un text aprovat pel Parlament espanyol i per un referèndum i que a la reunió ni et fotin la cartera ni res.
La part més important de l'acord és la que fa referència a l'exploració de la convocatòria d'una comissió d'estudi que elabori les bases per treballar en la regulació del desenvolupament de les negociacions prèvies que han d'establir un protocol de treball a seguir en el capteniment de l'estructura i els propòsits de l'agenda de treball de la comissió del got mig ple.
Molt important també és el punt que estableix la creació d'una ponència executiva que tindrà com a feina exclusiva treballar per trobar un lloc on poder guardar la gran quantitat de traspassos que ens vindran sense parar i, sobretot, les llaunes de favada que els acompanyaran. Es parla de construir una illa artificial aprofitant l'espai que queda lliure ara entre la costa de Vilanova i la d'Alcúdia.
Es confirma el traspàs dels aeroports. Bé, dels aeroports aeroports, ben bé no. De moment es tracta només de la neteja dels panells d'informació dels aeroports, però per alguna cosa es comença, no?
També es traspassa la decisió de quina música d'ambient sona a l'interior dels trens de Rodalies. La dotació pressupostària d'aquesta partida serà negociada pel consorci del grup de treball corresponent. Fins que no s'arribi a cap acord, la Generalitat se'n farà càrrec.
I el millor de tot: Woody Allen filmarà totes les reunions. La pel·lícula encara no té títol definitiu però s'apunten els de Desmuntant l'Estatut, Granujas de medio pelo o Toma el dinero y corre, Castells.