dilluns, 31 de desembre del 2007

Passa-ho!

L'ARQUEBISBAT I JO ESTEM OFESOS

Iu Forn

L'arquebisbat de Barcelona ha qualificat d'"irreverent" el programa Polònia de dijous passat. I què van fer els polonesos? Doncs una versió lúdico-política dels Pastorets de Folch i Torres.

En el comunicat d'ofensa, l'arquebisbat 1) lamenta l'emissió del programa en què es "feia paròdia dels fets i els personatges que formen part del naixement de Jesucrist a Betlem", 2) deplora que "des d'una televisió pública no es respectin els sentiments religiosos d'una gran part de la població de Catalunya" i 3) demana als responsables de TV3 que "complint les lleis vigents, respectin les conviccions religioses dels ciutadans".

Un servidor no és cap arquebisbat, però també està molt ofès amb Polònia. Home, és que ja està bé. La seva actitud voluntàriament provocadora ha fet que l'arquebisbat hagi hagut d'estar pendent d'ells en comptes de dedicar el seu valuós temps a altres qüestions que, sens dubte, en un altre moment haurien merescut la seva atenció. Que si mirar el programa, que si redactar el comunicat, que si enviar-lo. Una feinada horrorosa, on va a parar!!!

Aquesta enorme quantitat de temps llençada en cabòries poloneses és la que ha impedit al sempre amatent arquebisbat de Barcelona poder dedicar temps, per exemple, a dir alguna cosa de Bernardo Álvarez, bisbe (encara) de Tenerife. Coneix les seves declaracions, oi?: "Hi pot haver menors que consentin els abusos sexuals i, de fet, n'hi ha. Hi ha adolescents de 13 anys que són menors i hi estan perfectament d'acord i, a més, desitjant-ho. Fins i tot, si et descuides, et provoquen".

Enviaré còpia d'aquestes declaracions a l'arquebisbat perquè les coneguin i, quan no vagin tan atrafegats amb el Polònia, segur que signen amb un servidor el comunicat conjunt titulat: "Què vol dir el bisbe quan afirma que els menors, si et descuides, et provoquen? Es refereix als 7 milions de dòlars que va pagar la diòcesi de Chicago per tapar els casos de pederàstia dels seus mossens?".

AVUI