dilluns, 17 de desembre del 2007



Passa-ho!
JOAN-FERRAN CROSTA 'ON TOUR'
Iu Forn

Continua la triomfal gira mundial de la nova sensació del públic infantil. Efectivament, ho ha endevinat un cop més, m'estic referint a Joan-Ferran Crosta i Tururut. Un artista amb una dilatada trajectòria professional que, en la seva maduresa, ha aconseguit l'èxit gràcies a la crosta.
Ahir mateix va actuar al pavelló d'El Mundo Arena. Escoltem algunes de les valoracions que van realitzar els seus fans a la sortida.
Paquita, 9 anys: "Que divertit quan ha dit «Els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio tenen tot el meu respecte»". Pau, 8 anys: "El que més m'ha agradat és quan es llançava pastissos a si mateix dient que les seves declaracions a El Periódico van «tergiversar-se» amb «mala intenció»". Vanessa, 11 anys: "M'han hagut de recollir del terra quan ha afirmat que «El fons de tot el que estic plantejant és compartit pel 99% dels meus companys de partit» i quan ha afegit que el PSC no vol controlar els mitjans de comunicació, «al contrari»"... Bufff, quina festa.
I mentre acomiadem ja aquests nens tan simpàtics, aprofito per comunicar-li que aquí no s'acaba l'espectacle (i mai més ben dit). Atenent multitud de sol·licituds, a partir d'ara Joan-Ferran Crosta i Tururut amplia el seu repertori. A les pròximes actuacions interpretarà una versió de La bomba de King Africa: "Croooooosta!!! Para bailar esto es una crosta, para gozar esto es una crosta, para menear esto es una crosta. Y los periodistas lo bailan así, así, así. Un titular en la cabeza de la crosta, una noticia en la misma crosta... Y ahora empieza a informar. Suavesito para abajo... Suavesito para arriba...".
I als bisos, versió del Baile de los pajaritos: "Crostitas a bailar, cuando acabas de informar, tu crostita has de mover. Es día de crosta, arranca sin parar. Vamos a volar tú y yo, cruzando la despolitización azul y el ancho mar".
Va, canti amb mi: "Eeees día de crosta, arranca sin parar. Vamos a volar tú y yo, cruzando la despolitización azul y el ancho mar. Eeees día de crosta...".