dimecres, 30 de maig del 2007

parlant d'higiene democràtica en el post anterior ...


GIRONA NECESSITA UN CANVI


La societat gironina reclama una entesa CiU-ERC-ICV


Els resultats de les darreres eleccions a la ciutat de Girona han deixat per primera vegada la porta oberta a dues opcions de govern: una encapçalada pel PSC i la seva cap de llista Anna Pagans i una altra encapçalada per CiU, amb Carles Puigdemont al capdavant.

El govern municipal de Girona ha estat ocupat ininterrompudament pel PSC des del 1979. Ha arribat l’hora que les altres forces polítiques tinguin un veritable protagonisme polític.
No defensem simplement una alternança de poder entre PSC i CiU sinó un veritable canvi de model en la manera de fer política municipal. I estem convençuts que en Carles Puigdemont, pel seu tarannà dialogant i seriós, és qui millor pot liderar aquest canvi.

Volem un canvi que es fonamenti en un acord de govern sòlid i no pas en un simple repartiment de carteres. En aquest sentit, creiem que el programa de CiU presenta suficients punts de contacte amb els d’ERC i ICV com per arribar a un acord fins i tot amb més facilitat que amb el PSC (que s’oposa, per exemple, a la creació de dues línies indispensables de tramvia a la ciutat).

Per tot això reclamem una entesa entre els grups municipals de CiU, ERC i ICV.

Girona necessita un canvi!

Adhereix-t'hi aquí