dissabte, 12 de maig del 2007

Hi ha gent que no entén de democracia. Si no t'agrada algú, pots no votar-lo a les properes eleccions, pots anar a veure'l i parlar-li de les coses que no són del teu gust, pots registrar a l'ajuntament una entrada per tenir-hi una entrevista, pots trucar-lo, enviar-li una carta o un correu electrònic.
Evidentment, també pots anar a guixar les pancartes que hi hagi penjades pel poble.

Per cert, a Salitja la pancarta de Tres pobles està desenganxada d'un cantó. No sé si també són els mateixos que van fent pintades o ha estat la força del vent o de la gravetat.

A França també hi ha gent que no entén de democracia. Guanya en Sarkozy i es dediquen a cremar cotxes i fer aldarulls. La democràcia és així. La teva formació política pot guanyar, o no. Però la majoria fa la força. Si estàs en desacord, tens la teva oportunitat a les pròximes eleccions. Però clar, sempre tens l'opció de seguir cremant cotxes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar com que la democràcia funciona tan bé... que no vol dir que estigui d'acord en cremar cotxes ni guixar pancartes, però tampoc cal idealitzar les coses que a la realitat funcionen molt diferent que el que diu la teoria

jesús ha dit...

Jo no dic que la democràcia funcioni bé. Al contrari. Però fins que no trobem un altre sistema polític millor haurem d'anar tirant amb aquest. I si no, anem a viure amb els pingüins