diumenge, 26 de març del 2006

Per recuperar la tradició, avui tocava Lloret. I com sempre, toca amb el canvi d'horari. A les dues s'avançava una hora el rellotge. Per tant, una hora menys per dormir. Però com que a més se surt a les 8 de matí i aparcar-hi costa una mica, he acabat posant el despertador a les 6 del matí (hora nova. Però l'hora vella, que és la que el cos nota, eren les 5 ...).
Clar, podria haver anat a dormir d'hora. Sí, però no és culpa meva que el barça jugui a les 8 del vespre, acabi a les 10 i després hagi de sopar. Entre una cosa i l'altra, a dormir a les 12 (hora vella). O sigui, que al final he acabat dormint (o estirat al llit) unes quatre horetes.

A les 8 del matí, sortida des del passeig i recorregut per les ermites que envolten Lloret (sí, a més d'hotels també hi ha ermites !!: les Alegries, l'Àngel, Sant Pere del Bosc, Santa Cristina ...). Després de dues horetes i 18 quilòmetres, carretera i manta cap a casa. Una dutxa, llegir el diari i a fer la migdiada (es veu que la migdiada que es fa abans de dinar se'n diu del canonge). Dinar, tornar al llit, fer una mica més de vida gos (mirar la tele), sopar, tornar a mirar la tele i anar a dormir el més d'hora possible. I demà amb unes quantes agulletes a les cames ... ja se sap que quan no s'està en forma els excessos es paguen ...

En principi també havia d'anar a veure l'Akasvayu a Fontajau però com que el feien per la tele, he decidit mirar-lo des del llit. De fet, no he vist res. Només els dos últims minuts, quan ja guanyaven de 20.




ACB