dissabte, 21 d’agost del 2004

Ryanair arriba als 90 milions de passatgers en les 161 línies que ofereix a Europa

La companyia aèria de baix cost Ryanair, que opera a l´aeroport Girona-Costa Brava, des d´on ofereix disset rutes amb Europa, ha arribat als 90 milions de passatgers al conjunt del continent. Per celebrar aquesta xifra rècord, l´aerolínia ha anunciat que oferirà 900.000 places al preu més econòmic que ha ofert mai.
La implantació de Ryanair ha estat clau en la reactivació de l´aeroport Girona-Costa Brava, on també s´han instal·lat altres empreses de baix cost.
Ryanair opera a Europa des de 1985, any des del qual la companyia ha comptabilitzat els 90 milions de viatgers. En total, Ryanair ofereix 161 destins a 17 països diferents. D´acord amb els càlculs de l´empresa, les seves tarifes han permès estalviar 9 bilions d´euros als passatgers en comparació amb els preus que ofereixen les altres companyies aèries.
En motiu de l´assoliment dels 90 milions de passatgers, el director general de Ryanair, Michael O´Leary, va afirmar que «estem encantats d´haver arribat a un rècord de passatgers com aquest». En la seva consideració, Ryanair «ha revolucionat la indústria aèria europea gràcies a la combinació de les tarifes més baixes, els destins més variats, la puntualitat i un bon servei d´atenció al client». DIARI DE GIRONA.